NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Ioana :D
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:16
Titlu: :) a flower 
Data: acum 15 ani si 14 zile
Dimensiune: 124 K
Vizualizari: 224
Rating:
10 din 16 voturi
Tags:  
Descriere: pt. mine!!!!!!luni e ziua mea !!!!!!!!yuhuuuuuu 
simply_special
Utilizator: simply_special acum 15 ani si 14 zile

la multi ani:*:*sa primesti tot ceti doresti si sa desenam un tort maaree..sa sarbatorim!!la multi ani inka o data:*:*pwp

Saphirre
Utilizator: Saphirre acum 15 ani si 14 zile

la multi ani .. =^^=

Teo ^^ .
Utilizator: Teo ^^ . acum 15 ani si 12 zile

o doamne...e ora 10 si abia akum mi'am amintit sa'ti spun si eu "la multi ani!!" ....sa fii ferikita , sa ai tot ce'ti doresti , sa fii iubita de catre familie,de catre baietzi:)) si de catre prieteni:x .... succes in continuare la desenat!:X:x La MuLtI AnI !!!!!

Simona Tudose
Utilizator: Simona Tudose acum 15 ani si 10 zile

Luni?Adica lunea asta?Ei bine..La Multi Ani!SA ne traiesti!SA ai parte de cadouri si bani;))Si sa fii iubita si fericita:)Te pupam!ESte frumoasa floricica ta!Daca ai salvat desenul Sambata ,pe 19,inseamna ca pe 21,Luni ,a fost ziua ta nu?Ma insel?

Ioana :D
Utilizator: Ioana :D acum 15 ani si 10 zile

nu,nu te inseli :)

si..multumesc pt urari :) pupici si tie :*

Simona Tudose
Utilizator: Simona Tudose acum 15 ani si 10 zile

Pupiciii!!:*:*Yay!NU m-am inselat!Apropo...Sa stii ca..Iti dau 10,ca sa te incurajez:D Galeria ta..e inca in crestere:D la fel si talentul si indemnarea!Si este de apreciat faptul ac te straduiesti si nu parasesti site-ul ca te-ai saturat de incercari,cum spun unii:(Este de apreciat ca inca stia cu noi!Vreau sa te vad evoluand!:)Apropo...Ziceai ca esti echilibrata cu notele,te rog....Un 8 nu merita stropii aceea??In niciun caz 10:))Cum mi-ai dat tu:))Ziceai intr-una la celalalt desen:"9 e nota potrivita!!" si ti-ai schimbat-o in 10:))De ceee?!Un 6 e bun venit daca crezi tu ca 4 e prea mic;(

Ioana :D
Utilizator: Ioana :D acum 15 ani si 9 zile

uite draga Simona....nu vreau sa supar pe nimeni...nu dau note prea mari.....desenul e foarte bun,altii nu pot face ceeea ce faci tu! te rog,nu te mai critica! uita-te in jurul tau sa vezi ca sunt altii care nu stiu sa faca o linie! tu desenezi foarte bine! nu iti mai da note mici! nu ai venit pe site ca sa te critici,ai venit sa iti dezvolti talentul.......... a 3-a oara iti spun :)...NU TE MAI CRITICA!!!! te rog ..pupici din nou :)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!