NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Sunzi chelaru
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:1
Titlu: mda... un desen mumusel facut fara tableta grafica 
Data: acum 12 ani si 301 zile
Dimensiune: 44 K
Vizualizari: 231
Rating:
10 din 1 voturi
Tags:  
Descriere:  
DeDe~
Utilizator: DeDe~ acum 12 ani si 296 zile

ceeeeeeeeeeee? nu`mi vine sa cred! si iar nu`mi vine sa cred! schita a fost furata de pe primul meu cont! denunt

ti`l las ! e urat! dar nu vei mai fii o fata curata in veci

nu mai denunt nimik! tu oricum esti o prefacatoare! pur si simplu ... am transferato p contul tau doar ca sa ai si tu in neterminate un desen :)))))) de ce sa mint? am vrut sa te testez...si ai picat!

dupa ce ca mai minti cu : ,,mda... un desen mumusel facut fara tableta grafica '' mai zici si ,,mumusel'' asa ... ca sa dai exemplu de mare talent!

auzi uh... sunzi chelaru....dak asa zici ca te chiama... testul are note:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. nota testului tau nici nu e trecuta aici

nu vezi ce ai mazgalito? cum sa mai primesc jetul asta maro! sau roz! te credeam o fata cum se cade... cu creier in loc de tarete! dupa ce ilinca a plecat... te`ai transformat intr`un jaff... auzi? ce sa mai zici ca imi adori desenele :)).... de accea le adori ca ma inebunasti cu colaborarea ta cu tot! ma doare capu`! dat viitoare nimik si nimik nu mai fac in colaborare cu tn! si punc.____.

dak macar ai fii recunoscut fapta asta minunata facuta de tine... sau macar dak imi cereai voie sa`l postezi... atunci mai ziceam! fato e munca mea! e urat! dar l`am facut asa...de cacao! am vrut sa te testez! dar cum am mai zis... nota primita nu exista! repetenta la testul prieteniei...cel mai important test al vietii! nu`mi vine si nu`mi vine sa cred! pe cine credeam eu prietena! omg... CE AI PUTUT SA FACI! ai MINTIT PE TOATA LUMEA! mai ales pe converse care `ia placut desenu` tau! si mai zici de mn cand iau un 9 la scl? tu care ai ramas repetenta? omg.... ai niste probleme fetitzo! iti zic fetitzo pt ca te comporti ca o ft de 5 ani! si inveti ca una! te crezi fata ded 15 aniii? la anu`...de ziua calului...lol!

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 12 ani si 296 zile

mother of god...

DeDe~
Utilizator: DeDe~ acum 12 ani si 296 zile

nu mai vreau in viatza vietelor mele sa te mai vad! intra pe mess domnisoara maine! cand ajungi de la ala... sa clarificam ceva! auzi? cine vrea sa afle discutia intre noi sa`i ia id`ul... ca va zice ea! ca doar nu poate tine nici un secret!

lol! parca nu stii nimik! secretu`i secret fato! acum o sa explic: secret= ceva ced nu trebuie sa spui la nimeni...nimeni! nici macar lu` maicata! ai aflat? pai practica!

DeDe~
Utilizator: DeDe~ acum 12 ani si 296 zile

@ misapyon stiu!! maica domnului zic si yoo! dar asta e sunzi nazdravana... la la la cu capu` pe sus! la`s ca vezi uh pe mess...



[sunziana]

zi ce ti`am facut yoo tie? zi!

buna bf din nou! cf? iar ma inervezi pe mess maine!

de maine mai pup uh mess .... stii ce a zis taticutu... pai se va aplica

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!