NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: shimonika24
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:8
Titlu: p['90 
Data: acum 12 ani si 231 zile
Dimensiune: 116 K
Vizualizari: 141
Rating:
9 din 9 voturi
Tags: 8u8p,  
Descriere: 789 
p['90
SabynaSab
Utilizator: SabynaSab acum 12 ani si 229 zile

esti foarte rea,nu inteleg de ce zici de altii,ca deseneaza ca la gradinita cand nici tu nu faci cine stie ce desene,eu zic sa iti vezi de pagina ta si nu mai zi de altii,toti se straduie si nu ne ies la toti desene "incredibile" cum faci tu,deci sa nu crezi ca spun cu rautate dar nu mi se pare corect.sa nu te superi pe mine dar te rog sa nu te legi de cei care nu deseneaza incredibil....sa nu te superi:) pa:)

Mada Madalliina
Utilizator: Mada Madalliina acum 12 ani si 225 zile

sunt de acord cu SabynaSab... nu trebuie sai dai 4 lu Jasmi diar pentru ca esti tu mai incredibila cand de fapt tu esti geloasa pe altii si le dai note mici... ca nici tu nu desenezi frumos dar ce sa mai ... perfectioneazate si tu... nu vezi pe altii cum se chinuie chiar si la un desen urat...nu trebuie sa le dai note mici pt ca ei s-au straduit si tu nici macar un efort ca sa dai 10 nu faci...

Phachicepalosaurusrex
Utilizator: Phachicepalosaurusrex acum 12 ani si 223 zile

oh certurile astea -_-

oh certurile astea -_-

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 12 ani si 218 zile

:|....in fine.Eu nici nota 5 nu merit la desene.Pentru ca tot ce desenez imi e lene sa`l fac ca lumea...ai zice ca desenez doar pt voturi...dar asa imi omor eu timpul..

2shimonika:Ce`i drept, nu am venit nici unul din noi pe site sa criticam desenele celorlalti.Am venit ca sa desenam, nu sa ne dam in spectacol (cum voiam sa fac eu cand am venit prima data pe site) :))

Ma rog...si eu sunt asa...defapt..nici eu nu stiu cum sunt...si...nu intru in subiect:D tot ce stiu e ca sunt ff enervanta....

Revenind la subiect, ca ati crede ca cersesc mila dupa ce zic eu (vai mie, e treaba mea ce vreau sa fiu defapt) nu ar trebui sa criticam desenele celorlalti atata timp cat fac tot ce pot...sau de unde stim daca nu a fost acel user intr`o dispozitie rea cand a desenat?

Okei.Nu am vorbit eu de tine...am vorbit in general dupa cum observi...nu`mi pasa ce note imi dai dupa aceea...chiar nu`mi pasa...ba din potriva, ba chiar ma bucur ca e cineva sincer cu mine:)

Iti urez succes la desenat si cat mai mult spor:)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!