NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: DeezNutz
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:20
Titlu: Hello No 
Data: acum 9 ani si 28 zile
Dimensiune: 187 K
Timp desenare: 12minute 40secunde
Vizualizari: 586
Rating:
10 din 20 voturi
Tags: grumpy, cat,  
Descriere: Eu chiar incerc sa fac multe desene. Doamne, sunt disperat. Da, asta e Grumpy Cat. Da. Nu-i asa ca-s enervant? 
ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 9 ani si 28 zile

pacat ca n-o sa poti comenta niciodata :((

de vreo o luna si ceva,nu se mai inregistreaza desenele pe care le faci,nici comentariile pe care le primesti(ca sa poti comenta/vota iti trebuie 20 de desene facute si 20 de comentarii primite...dar din moment ce nu se mai inregistreaza...utilizatorii noi nu vor putea comenta niciodata[asa se duce site-ul asta dracu!])

se vede ca ai ambitie si ca iti place,continua tot asa!

Ratusca Isteata
Utilizator: Ratusca Isteata acum 9 ani si 28 zile

@ZEK3, ai mare dreptate, pacat, pacat ca nu o sa poti comenta niciodata, DeezNutz, pacat. Administratorii astia nu stiu unde au plecat de stau atat de mult, comentariile primite, cele date si desenele adaugate cred ca nu au mai fost actualizate de 4-5 luni.



Offf, acum site-ul asta e prea pustiu si numai noi suntem online, in 2014 era plin de viata, dar in 2015...nimeni sau doar 2-3 ultilizatori plictisiti online.

Imi place cum desenezi DeezNutz, dar inca o data, pacat ca nu vei putea comenta si vota niciodata, dar iti zic si eu:





Iti trebuie 20 de comentarii primite si 20 de desene adaugate pentru a comenta si vota si inca o data, pacat ca nu vei putea comneta si nu vei vota niciodata, pacat.

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 28 zile

Nu exista "niciodata" ...Desenele si celelalte pot fi inregistrate oricand de catre admini. Prea mult pesimism nu i bun, God! Site ul nu e mort... inca :)))



Desenul e super. C:

Ratusca Isteata
Utilizator: Ratusca Isteata acum 9 ani si 28 zile

@BleehNautilus Ba da, e mort site-ul. Unde e Thunder/Lulu, Xxskittles, Drago-Byrd, Mangled Shadow, Diaclaudia, catilove, =Meiri, kGirl123, cescuta, IrinaNicoleta12 si altii? Altadata, in 2014 era viu site-ul dar acum vreo 2-3 ultilizatori.

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 28 zile

Tu plangi dupa 2014 , dar au fost ani in care (dupa cum spuneau utilizatori mai vechi) " dadeai refresh la galerie si iti aparea o noua pagina de desene" ..... si altele...Dar utilizatorii care au evoluat aici precum pui de trandafir ce creste si exala parfum scump de pe rafturile unui magazin.?.. Ei nu si ar dori sa se intoarca anii?....







Si uite cu asta il si ajutam pe. DeezNutz cu, comentarii. :))

Ratusca Isteata
Utilizator: Ratusca Isteata acum 9 ani si 28 zile

@BleehNautilus, dar si in 2014, in unele momente, erau sute de magalituri albe in galerie.

Archie
Utilizator: Archie acum 9 ani si 28 zile

Oricum eu nu am degand sa plec prea curand de aici... m am obisnuit atat de mult cu aplicatia incat e o placere sa desenez pe site ul asta... :>

Ratusca Isteata
Utilizator: Ratusca Isteata acum 9 ani si 28 zile

@BleehNautilus, nici eu nu am de gand sa plec, si mie imi place foarte foarte mult aplicatia! Am evoluat asa de mult, incat si hartie desenez foooarte bine...

Nostalgic
Utilizator: Nostalgic acum 9 ani si 28 zile

Grumpy O3O

so qt

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 16 zile

Eh, ce dragalas pare (doar ca stiu ca pisicii nu-i place deloc aceasta costumatie :) ). Este si destul de roz. :)

M-am obisnuit si eu sa desenez aici, asa ca n-o sa plec nici eu asa de curand (daca se intampla sa nu fiu activa prea mult poate fi ori din cauza scolii, ori nu am cheful sa termin un desen, ori sunt plecata in alta parte... ori lipsa de net, atunci cand se intampla sa pice curentul). Dar e prea ciudat sa nu mai actualizeze numarul de comentarii si de desene, tot zice la mine ca am 213 desene facute, desi am un pic mai multe in momentul de fata.

Eh, si partea aceea cu Printesul-Roz... Nu ar suna mai bine Printul Roz? Parca alteram cuvintele acestea din limba romana cam prea mult...

Si, ca veni vorba de roz, am un personaj, pinguinul Copanel (il poti vedea prin galerie), creat cand aveam 6-7 ani si incepeam sa joc Club Penguin, dar partea ciudata si amuzanta este ca l-am imaginat de cele mai multe ori roz (bine, este magenta, dar tot o nuanta de roz este). :)))

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!