TAlexandra
Nume: TAlexandra
Varsta: 30
Localitate: Bucuresti , sect.4
Membru din: acum 14 ani si 289 zile
Nota medie: 9.9845

                                

   

               

 

                                                      ~~~ Nu desenez cu tableta~~~

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Sunshine..
Utilizator: Sunshine.. acum 14 ani si 102 zile

si u ejti Anarchy???
si eo....

Vezi desenul
Clara01
Utilizator: Clara01 acum 14 ani si 101 zile

de acord cu tn =))

Vezi desenul
priya_007
Utilizator: priya_007 acum 14 ani si 100 zile

fain

Vezi desenul
~rainbow~
Utilizator: ~rainbow~ acum 14 ani si 100 zile

creepy

Vezi desenul
YErimO
Utilizator: YErimO acum 14 ani si 100 zile

Ce s/a intamplat cu tine Alexandra? Esti adepta a stilului "rock"? Stiu si eu ce inseamna anarhia, adevarul este ca o duceti prea departe...va trage in jos, nu imi place "rock/ul" excentric, pot spune chiar a fiind JOSNIC, ceea ce ai scris tu sus mi se pare a coincide cu alchimia... ;;) Dar nu tre/ sa ti/o iei in cap cu lucrurile de genul...
Adica aveai o galerie MINUNATA! Mi se pare ca ti-ai cam stricat/o cu aceste scrisuri, rock, semne, etc etc...Nu te supara pe mine, dar parerea e a mea, si eu mi/o sustin!Am vazut si profilul tau...Dar cam exagerezi...

Anarhie, conform originalului din greacă, αναρχία, este un concept care se referă la existenţa unei societăţii anarhice, societatea oamenilor liberi. Anarhismul este denumirea unei filozofii politice sau denuminarea unui termen generic pentru un grup de concepţii de natură filozofico-politică, care sunt mai mult sau mai puţin legate una de alta, derivat din cuvântul din limba greacă veche an-archos, care s-ar traduce în limba română prin expresia fără conducere sau fără conducători. În sensul cel mai general, "anarhismul este convingerea fermă că toţi conducătorii sunt în ultimă instanţă opresivi şi, ca atare, trebuie eliminaţi/înlăturaţi.

Deşi aparent divergent sau inconsistent, dar o persoană care este un teoretician şi/sau un practician al anarhiei, refuzând autoritarea politică , poate totuşi crede în conducerea bazată pe voluntariat.

Anarhismul nu neagă ordinea, ci legile așa cum au fost făcute de om pt guvernarea unor mase mari de alți oameni. Anarhiștii susțineau că refuzul lor față de constituții și guverne nu inseamnă promovarea “fărădelegii”. Ei susțineau că justiția reală este naturală, inerentă, și se va afirma prin dezvoltarea liberă a "socialității" omului: înclinația lui naturală (atunci când nu este închistată de legi) de a trăi pe baza principiilor și practicilor de "ajutor reciproc". Tocmai pt că se bazează pe trei principii simple și universale (libertate, egalitate și ajutor reciproc), anarhismul a fost îmbrățișat in Vest, Est, Nord și Sudul politic, dar și în artă (poezie, proză, teatru, pictură și grafică etc.). Anarhismul are o influență predominantă în multe mișcări politice contemporane, inclusiv în campaniiile împotriva brutalității poliției, pedepsei capitale, în mișcările pt drepturile homosexualilor, pt drepturile animalelor, vegetarianism, dreptul la avort, abolirea penitenciarelor, legalizarea marijuanei etc.




Pentru toti cei ce nu stiu ce inseamna :D

Nu ma refer la tine, Alle, ci la cei ce nu au habar ce este :)), totusi tara noastra s/a mai si dus de rapa, si nu isi mai revine ..

Vezi desenul
Alainu
Utilizator: Alainu acum 14 ani si 87 zile

uite ce a intrat in top ..

Vezi desenul