Neatza
Nume: Neatza'
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 13 ani si 251 zile
Nota medie: 9.9762

   Dodtt in the hole

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 93 zile

1.Sunt fata
2. Cu " de prost jeg" sa te duci la mamicuta ta si sa vorbesti nu la mine. Halal educatie ai.Si Ami, ma lasi? Se vede ca nu isi da silinta... Iancu ia spus de exemplu sa deseneze ceva mai serios, el a luato ca pe o gluma.
3. Da, ai venit ca ai avut chef ca sa te dai smecher, probabil esti un graffer din ala fals doar cu numele si taggu fara arta graffitti in sine.
Pustiulica, in primu rand cu vocabularul tau nu dai dovada ca ai 15 ani, nu te porti ca unu de 15 ani, ca sa imi scuzi expresia te cam comporti ca un tigan. Iei totul la misto, injuri. Nu ai venit sa desenezi si asta e clar, ai venit ca sa te dai mare. Eu nu ti-am spuso neaparat cu o mare rautate, dar sa comparam desenele unora chiar daca sunt sa zicem noi veniti si ale tale, poti vedea singur diferenta, si chiar daca nu noi ei isi dau silinta macar. Ami, tu nu ti-ai dat silinta cand ai venit sa arate cat mai bine chiar si primul desen? Ca ai evoluat pe parcurs e altfel, dar sa ne amintim, ca noi chiar incercam, si da acum si noi facem desene la buleala dar chiar si pe alea le facem cat de cat mai bine pentru ca totusi nu vrem sa ne batem joc. Asa ca pustiu, controleazati vocabularul, pentru ca din cate ai observat eu NU te-am injurat, si nici nu o sa te injur, incearca sa te remarci frumos si cu desene mai muncite pentru ca la urma urmei e un site de arta daca ii pot zice asa, nu de mazgaleli si nici de caterinca.
Have a fucking nice day sweetye, injura-ma din nou si ma pregatesc sa ii zic si lui adminu. =3 Repet. tine cont de faptul ca nu te-am injurat.

SI e o porcarie, in sensul ca tu chiar ai luat ca o gluma un sfat bun dat de Eliot. facand un desen mai prost decat probabil poti face.

Si Amii, situl inapoi... Da cum erau copii incepatori de atunci si cum sunt acum?

Vezi desenul
Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 93 zile

Poor emo guy...

Vezi desenul
Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 94 zile

Awwww

Vezi desenul
Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 94 zile

Aia e sakura cumva?O=O

Vezi desenul