aliosa
Nume: aliosa
Varsta: 16
Localitate: 23.04.06
Membru din: acum 17 ani si 171 zile
Nota medie: 9.98905


NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
MystiqueX
Utilizator: MystiqueX acum 15 ani si 206 zile

cum mai aliosa esti moderator si nu te-ai indurat sa-mi pui si mie o vorba buna in top? :)) ok ok... proasta gluma...
serios vorbind acum, eu una chiar ma bucur sa aflu ca macar un moderator are cunostinte in domeniu si poate evalua corect desenele, iar tot taraboiul asta mi se pare de-a dreptul infantil si ne-la-locul-lui... per total imi lasa doar impresia ca ti-ai gasit o scuza bunicica pentru a nu mai desena aici... daca ai intr-adevar un motiv bun pentru care vrei sa pleci de pe site, spune asa, dar chiar nu e cazul sa te influenteze nebunia asta. eu in locul tau mi-as recupera toate desenele (sigur exista o posibilitate) si as scrie mare la profil UITATI-VA LA GALERIA MEA SI VETI INTELEGE DE CE SUNT DESENELE MELE IN TOP. AR TREBUI SA-MI MULTUMITI ZILNIC CA SUNT MODERATOR SI CA SUNT UNA DINTRE PERSOANELE CARE SELECTEAZA PENTRU VOI CELE MAI BUNE DESENE CA SA STITI LA CE SA ASPIRATI SI SA AVETI SUFICIENTE SURSE DE INSPIRATIE PENTRU NENUMARATELE ZILE IN CARE SUNTETI INCAPABILI SA FACETI UN DESEN INTERESANT...
parca era vorba ca suntem cu totii pe site-ul asta pentru ca ne place, ne relaxeaza sa desenam... mie-mi place aici in special pentru ca pot vedea cum sunt facute desenele, spre deosebire de rmd unde mai toata lumea deseneaza offline si nu mai poti vedea decat versiunea finala. consider ca desenatori.ro e un site unde se poate invata cum sa desenezi. chiar si fara sa vrei tot mai prinzi ceva din zbor doar vizualizand cum au reusit altii, iar de la tine avem mai toti mult de invatat.
asa ca parerea mea ar fi sa lasi deoparte prostiile astea si sa te apuci sa populezi inapoi frumoasa ta galerie ;)
respect! PS: pardon, acum am vazut ca macar desenele le-ai pus la loc :"> sa rectific deci: "...sa lasi deoparte prostiile astea si sa te apuci sa IMBOGATESTI frumoasa ta galerie" in continuare cu respect ;)

Vezi desenul